Αρχείο Παραστάσεων

  Το δώρο της Παπλωματούς

  Μια γενναιόδωρη παπλωματού με "μαγικά" δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς.

  Αλαντίν

  Ο Αλαντίν, ένας έξυπνος και γεμάτος ζωντάνια νεαρός, που έχει χαρακτήρα διαμάντι, γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη πριγκίπισσα Γιασμίν.

  Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά

  Το κλασικό αυτό παραμύθι διασκευασμένο για τη σκηνή έχει ως ήρωα έναν αφελή και υπερόπτη βασιλιά, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά μόνο για πανάκριβα ρούχα.

  Πινόκιο

  Οι τέσσερις ηθοποιοί εισάγουν μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο του Πινόκιο. Μαριονέτες, γρύλλοι που μιλάνε, αγόρια που μεταμορφώνονται, νεράιδες και άλλα πολλά μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο όπου οι προβληματισμοί της καθημερινής ζωής, όπως η ανάγκη για τροφή και στέγη, το πόσο σημαντικό είναι να ακούμε τους γονείς μας και το γιατί πρέπει να πηγαίνουμε στο σχολείο βρίσκουν τη λύση τους.

  Χάνσελ και Γκρέτελ

  Πρόκειται για την περιπέτεια των δύο παιδιών (Χάνσελ και Γκρέτελ) στο δάσος. Η φτώχια και ο υποσιτισμός αναγκάζει τη μητέρα να στείλει τα παιδιά της στο δάσος για να μαζέψουν βατόμουρα. Μετά από πολλές περιπέτειες, αυτά καταλήγουν σε ενα ζαχαρένιο σπιτάκι. Η γριά γυναίκα που μένει εκεί ξεγελάει τα παιδιά προσφέροντας τους γλυκά και σοκολάτες.


Χορηγοί